Естетичната медицина се развива много бързо през последните години. Корекциите са тема, която вълнува много дами и господа по целия свят.

Новостите в тази област, карат много пациенти да се насочат към кабинета на съответния лекар. Но дали сме достатъчно запознати с хирургичната интервенция, към която сме се насочили, има ли рискове и получаваме ли достатъчно яснота от „информираното съгласие“, което подписваме? На тези и още много въпроси, отговор ще дадат в студиото на Healthy Morning, Нели Георгиева, Симона Александрова и д-р Екатерина Куртева. За личната история на Нели, преживяла процедура по поставяне на гръдни импланти и какво се случва след това, за въпросите, които трябва да постави всеки пациент на своя лекар?
В рубриката Астрология и отвъд, Кирил Горанов и Нора Стойчева, ще ни разкрият връзката между астрологията и баховата терапия.
Какви са ползите от ежедневното използване на OMEGA 3 и за продуктите с антарктически крил, ще ни обясни Иво Танев в рубриката Code Health препоръчва.