MИСИЯ

Мисията на Code Health TV е да образова здравно хората, да покаже, че превенцията е формулата да бъдем здрави и да съхраним себе си. Затова мотото ни е: “Здравето е въпрос на знание!” 

ЦЕННОСТИ

Code Health TV приема за своя ценност определението на Световната здравна организация /СЗО/ за здравето: “Състояние на пълно физическо, психическо и социално благополучие, а не просто отсъствие на болест или недъг. Поддържането и повишаването му се постига чрез различна комбинация от физическо, умствено и социално благосъстояние и благоденствие.” 

 

Социалната ангажираност и отговорност на Code Health TV, показваме с отношение към нашите партньори и лична подкрепа към спортни, благотворителни и социални събития и каузи в подкрепа на обществото. 

Станахме част от Be Active, Слънчевите спортисти на България – Българските атлети със синдром на Даун, Run2gether, Дентални награди – „Smile of the year”, Конференция на Асоциацията на хирурзите на гърда, Code Health Golf Cup.

 

ЗА ТЕЛЕВИЗИЯТА

CODE HEALTH TV е единствената здравна телевизия в България с фокус върху здравословния начин на живот, който включва превенция и профилактика, спорт, балансирано хранене, медитация, йога и психично здраве. Времето показа, че  именно информацията и превенцията са най-важното, за да не стига до болестно състояние, а да имаме по-дълъг и качествен живот.

CODE HEALTH TV е единствената здравна телевизия в България, част от Код медия груп, с фокус върху здравословния начин на живот и зелените политики. За 2022 г. и 2023 г., телевизията ни е носител на престижното отличие “Зелена медия” в категория телевизии и „Зелено перо“. 

Носители сме на награда за „Най-бързо развиваща се медийна група“ и „Посланик на зелени политики и социална ангажираност“.

Повече за съдържанието  може да видите ТУК.

Удостоверение от СЕМ за линейни услуги на CodeHealth