Животът е кръговрат, в началото са децата и тяхното развитие и усъвършенстване в обществото, а в края са нашите родители, които в един момент остават сами и много задълбэчено трябва да подберем, кой ще полага грижи за тях.

 

За децата, Академията за детско здраве и за предстоящия фестивал, ще говорим в студиото на Healthy morning, с Галя, Снежина и Христина. Какво е отдадеш себе си на децата и колко е важен екипът и лекторите ще разберем само в сутрешния блок на единствената здравна телвизия, Code Health TV.

 

За достойните старини и за нашите възрасти родители ще говорим със София Мирчева. Какви са институционалните разборедби, за да отвориш Дом за стари хора, кой следи и се грижи за спазване на нормите, ще говорим в Healthy morning.

 

В рубриката Астрология и отвъд, ще говорим с Кирил Горанов, а до колко сме грамотни и как новите технологии “объркаха” езика на децата ни, ще ви разкажем в рубриката Култура. А на финала, ще се погрижим за здравето на тялото ни в рубриката Спорт.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg 

Главен редактор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *