Навръх детския празник и по повод 9-годишнината от създаването си, клиника „New Life“ стартира конкурс с кауза. От здравното заведение търсят най-чаровните деца, които ще станат лица на календара на клиниката за 2024-та година. Всяко участващо дете, ще получи подарък – по един стенен календар.

Средствата, събрани от продажбата на останалите календари, ще бъдат предоставени на двойки с репродуктивни проблеми и в частност за инвитро процедури.

В кампанията „Нашата сбъдната мечта“, участие могат да вземат всички деца родени чрез АРТ метод, както и деца на жени, проследили бременността си в клиниките в Пловдив или в Бургас. 

Всеки родител може да изпрати само по една снимка на малкото си съкровище на e-mail: dream@newlifeclinic.bg. Освен снимката задължително условие, е да се изпишат трите имена на детето, дата на раждане – възраст, град по местоживеене, телефон за контакт и актуален e-mail адрес.

Конкурсът започва от днес, 1 юни, и ще бъде изцяло провеждан в социалната мрежа Фейсбук. Снимки могат да се изпращат до 30 юни 2023 година. 

Децата, чиито снимки са събрали най-много харесвания, ще станат лица на конкретен месец. Всички останали снимки също ще бъдат отпечатани в календара.

С пълните правила на конкурса може да се запознаете в сайта на клиниката!