https://www.youtube.com/watch?v=qF616xkrI_0

На бляскава церемония в хотел Hyatt компанията DIGITEX даде началото на спортната платформа SPORTHUB


Създателите на продукта Sporthub Иван Велков, Ален Попович и Пламен Сакалийски посрещнаха гостите си с напитки от AVENDI и отпразнуваха новия си проект с наздравици.

Официалният старт бе даден от мажоретките на българската федерация по чирлидинг, а за още по-доброто настроение на гостите се погрижиха Веси Попова и Емил Прайз.
Всеки гост на събитието получи едногодишен безплатен абонамент. Sporthub дава възможност на всеки, които имат отношение към спорта, да си намери партньори за игра, да си избере треньор, както и да участва в любителски състезания и тематични дискусии.

В SPORTHUB са добре дошли и аматьорите, и професионалистите.  А за да е интригата още по-вълнуваща, платформата предлага ранглиста на участниците и точкуване на играчите на различни нива. Първите спортове, които са застъпени в Sporthub, са ракетните – тенис, бадминтон, скуош. Предстои включването на волейбол, стрийт баскетбол, тенис на маса, джаги, билярд, снукър, дартс, боулинг.

Амбицията на компанията „Digitex“, която разработва платформата, е Sporthub да излезе извън пределите на България и скоро да е достъпна за любителите на спорта в Австрия и Германия. Разширяването на платформата е основната цел на нейните създатели, така че участниците да могат да обединяват игрите от различни точки по света. Освен това ще бъдат добавени и много нови опции като възможност за пазаруване на спортни стоки и създаване на различни дарителски кампании, целящи подпомагането на родния спорт.

Официалното откриване уважиха Володя Златев – председател на федерацията по Бадминтон, младата надежда на българския бадминтон Гергана Павлова,  представители на федерациите по Тенис и Скуош, Румен Рачев – председател на федерацията по Петанк,  Олег Велинов – председател на федерацията по Снукър в България, Любена Начева – изпълнителен директор на Българска Федерация по Ветроходство. Сред гостите бяха и Ники Кънчев и редица представители на бизнеса в България.
 Научете повече за платформата на www.sporthub.bg