Раждането е един от най-незабравимите мигове в живота на жената. Естествено или секцио, планирано или по спешност, всяко едно е строго индивидуално. И всеки го запомня посвоему.

По какво, обаче, се различава раждането с дула? Каква е нейната роля? И с какъв достъп разполагат дулите в българските болници, научаваме от Мирослава Филипова, в новия епизод на “Семейно време с мама Йоко”. 

В рубриката “Наука за здраве”, мама Йоко разговоря проф. Искра Христозова дмн., детски онкохематолог към УМБАЛ “Царица Йоана – Исул на тема “Пътят на онкоболните деца след поставянето на диагноза”.

В рубриката “Мама и татко и питат”, мама Йоко дава отговор на зрителски въпрос, предоставен от журналиста и блогър, Петя Петкова – Пенчева.

*Задавайте вашите въпроси в контактната форма на “Семейно време с мама Йоко”, във Facebook групата “Здравето е въпрос на знание”, както и в Facebook страницата на мама Йоко. 

В “Дневникът на една бременна” мама Йоко ни пренася в своя емоционален свят, изпълнен, както с вълнения, така и с притеснения, относно протичането на втората и бременност. 

Гледайте “Семейно време с мама Йоко” всяка неделя от 11.00 ч. Само по Code Health TV, a ако сте пропуснали предишните епизоди, може да ги гледате тук.