Първата частна здравна марка в Северна Македония – Neuromedica в Скопие, отбеляза  своя 30-и юбилей. Събитието бе високо оценено от журито на  на седмото издание на Balkan Medical Awards 2022, отчитат организаторите от VIP COMMUNICATION.

Церемонията ще се състои на 17  юни 2022 г.в 5-звездния хотел Санкт Петербург в Пловдив.

Болницата е основана като семеен бизнес от семейство Угриновски през юни 1992 г. Тя стартира като скромна частна лечебница на двама лекари и една медицинска сестра, но бързо прераства в национална поликлиника с няколко специалности и модерни, напреднали медицински условия и оборудване.


При д-р Емил Угриновски Neuromedica се разпростира в цялата страна с поликлиники и диагностични центрове в шест града. Излиза дори извън границите с два диагностични центъра в страна от ЕС – Гърция.

 


Най-голямото постижение в развитието е изграждането на Neuromedica през 2017 г., а инвестицията е в размер на 8 млн. евро. Болницата е създадена по най-високи медицински стандарти и е оборудвана с най-съвременно оборудване. В нея работи екип от над 120 души, съставен от видни лекари професори, хирурзи, специалисти, опитен и отдаден помощен медицински персонал, административен персонал и мениджъри.

Снимки  Neuromedica Скопие