Отделението по гинекология е модерен център за лечение на женско здраве. В него всяка една дама получава персонално отношение и лечение по всички изисквания на съвременната медицина.

В отделението се извършват   всички видове операции върху маточната шийка, отстраняване на миомни възли със запазване на маточното тяло, отстраняване на яйчникови кисти със запазване на яйчника, реконструктивни операции при запушване на маточни тръби, отстраняване на сраствания по тръбите и яйчниците, оперативно лечение на „смъкване” и незадържане на урина, както е всички видове оперативно лечение на миоми, кисти, ендометриоза, злокачествени заболявания на гениталните органи при жените.

Отделението по гинекология разполага с роботизирана система Да Винчи –  най-съвременна техника, която позволява операциите на различни видове тумори да се извършват с още по-голяма прецизност. За пациента роботизираните операции са най-щадящи, гарантират по-малка кръвозагуба, много кратък следоперативен период и изключително бързо възстановяване.