Очите – “врата за ковид” и електронно здравеопазване

В целия този стрес, предизвикан от ковид пандемията, в който живеем повече от година, “забравихме” хроничните заболявания и редовните профилактични прегледи. Стоейки пред екрана на компютъра и смартфона, очите се оказаха най – засегнати.

“Врата за ковид” ли са очите, предпазват ли очилата от ковид и как да се грижим за сухотата на очите си? В студиото на Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV, говорим с д-р Светослав Дойчинов – офталмолог.

Може ли България да достигне ниво на електронно здравеопазване, ще спестят ли време електронните рецепти и ще бъде ли разрешена генеричната замяна на лекарства, ще сподели своите виждания проф. Асена Сербезова – председател на Български фармацевтичен съюз. В студиото на Healthy morning, ще говорим в детайли за предстоящата замяна на хартиени с електронни рецепти, как ще се случи процеса в малките населени места и все още ли можем да говорим, че фармацевтите са на “първа линия” в борбата с ковид.

Показваме другата гледна точка!

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1 IPTV – цяла България, мрежата на Vivacom, НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България, Нево ТВ – София, Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград, Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана, DTH NEO SAT – покритие цялата страна. 

Генерален дистрибутор Virgin Group.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *