На 20 декември 2020 г. в ефира на единствената здравна телевизия у нас: Code Health TV стартира емблематичното предаване “Искрено и лично” с променен формат

Запазвайки неподражаемия си стил, изданията на “Искрено и лично” се реализират като тет-а-тет разговори с българи, постигнали успехи в своята област. Авторът на предаването – Миглена Ангелова – подчертава, че става дума за разговори, а не за интервюта, и добавя: “Проблемът на нашите т.н. национални електронни медии в момента е изпразването от съдържание. За 5-10 мин с още 3-4 души в кадър или дори за 20 мин, препускайки по различни теми, няма как да се задълбочиш в нито една. Повърхностното лаладжийство пък отдавна отвращава зрителите, които все по-малко смисъл виждат в това да следят предаванията на екран. Подчертавам да следят, а не просто да пуснат като фон телевизора.”

Искрено и лично” в новия си вид ще е първият хибрид, който след като се излъчи ексклузивно в Code Health TV, след около десетина дни в допълнен и премонтиран вариант ще се качва в ютуб на канала “Искрено и лично”. Миглена пояснява: “Идеята е да направим от суровия материал, който записваме за около час и двадесет минути в студиото, телевизионно издание и издание за ютуб. Телевизионният канал “Code Health TV” и платформата за видеосподеляне “YouTube” са две различни медии, със своята специфика и цели. Затова един и същ гост ще изглежда различно в телевизионния вариант и в ютуб варианта. Общото между тях е дълбочината. Вече мина първият снимачен ден и това, което ме изуми, беше еднаквата реакция на моите гости – по различен начин всички след записа казваха едно и също: колко хубав разговор се получи, колко много неща ме накара да кажа.”

На въпроса какво я е привлякло именно в Code Health TV, Миглена отговаря: “Целите, свободата, амбицията, простотата, екипа и несъмненно: ръководството на Телевизията”.

Предаването ще се излъчва всяка неделя в 18:00 часа.