Да си майка, или не?! Право на всяка жена е сама да направи избор дали да роди дете или да прекъсне бременността си. Кои са жените, които избират да направят аборт, какво ги вълнува, как се чувстват, за какво страдат?

Историите на тези жени разказва в своята пиеса “Ембриони”, режисьорът, драматург и писател, Йордан Славейков. В студиото на Healthy Morning, той ще сподели за срещите си с всички тези жени, за живота им и ценностите.

Защо едно младо момиче решава да стане лекар? Какво мотивира младите да изберат трудни професии и да останат в България? Какво е да си все още студент по медицина, а да ти се налагат дежурства в ковид отделения? За това и още много, ще говорим в студиото на Healthy Morning, д-р Наз Алимолла.

В рубриката Живот за теб, ще представим бариатрична и метаболитна хирургия в Liv Hospital Турция. По данни на СЗО затлъстяването и наднорменото тегло са проблем от световен мащаб в днешно време.

Мерилин Хасанова и рубриката “Живот за теб”, гостуват в Liv Hospital Турция при проф. д-р Корай Карабулут, който ще ни разкаже повече за бариатричната и метаболитната хирургия, както и регулирането на наднорменото тегло.


Какви методи за борба със затлъстяването предлагат специалистите в Liv Hospital Турция, колко време продължава възстановяването и какви оперативни методи извършват в отделението на проф. д-р Корай Карабулут.
За да получите 2-ро безплатно медицинско мнение от проф. д-р Корай Карабулут, можете да се обадите на телефон – 0890 187 777.

В рубриката Code sport, Марина Декова освен базовите позиции за загрявка, ще покаже и какви упражнения трябва да правим за гърба и гръбначния стълб.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *