Март месец 2020 година светът спря, отбелязвайки  началото на пандемията от коронавирус. Последваха локдауни, животът ни се превърна в режим на оцеляване, на спазване на правила, мерки и забрани. Светът на изкуството също бе разклатен от локдауните, забраните за пътуване, социално дистанцираните изложби, концерти и спектакли. Като че ли светът на културата беше поразен най-силно, най-рано и като че ли, най-видимо. Изкуството е онова, което ще възстанови връзките между хората; то има силата да събужда и променя. Дали в последните месеци културният живот започва да се съвзема, дали музикантите и певците започват да излизат от кризата и депресията, правят нови песни, издават албуми, ще говорим в студиото на Healthy Lifestyle, с обичаната българска изпълнителка Кристина Димитрова.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV – www.codehealth.bg