Маги Ангелова и Станислава Азова продължават разговора си за колективната душа на рода, какво е да принадлежиш на корените на семейството и как нашите родители и предци живеят в нас.
За хармонията и законите на житието, за потомците и предците, за подредената система на живота – за всичко това и много още, Маги и Станислава ви потапят в душевния свят в новия епизод на „Психолог у дома“.
Гледайте!

Показваме другата гледна точка!

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1 IPTV – цяла България, мрежата на Vivacom, НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България, Нево ТВ – София, Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград, Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана, DTH NEO SAT – покритие цялата страна.

Генерален дистрибутор Virgin Group.