Всички забелязваме, че разкрасителните процедури се развиват с бърз темп и как се увеличават възможностите, чрез които да се погрижим за своята кожа. Независимо дали прибягваме до терапии срещу целулит, бръчки, отпусната кожа или други кожни несъвършенства, безспорен факт е, че в близост до нас има разнообразие от салони, в които да се подложим на такъв тип процедури. С напредването на технологиите, вече съществуват и висококачествени козметични уреди, които можем удобно да ползваме в комфорта на дома си, да пестим средства от козметични центрове и да постигнем същите завидни резултати.

В тази статия ще споделим с вас повече информация за иновативните козметични уреди, предлагани от Karlton Electronics, а във видеото, д-р Елия Костова ще отговори на някои от най-често задаваните въпроси.

HIFU терапия за връщане на младостта

HIFU методът за неоперативен метод е специално предназначен за справяне с отпуснатата кожа и бръчките. Апаратът за HIFU на Karlton Electronics работи на стандартните 3 дълбочини, чрез които се достига до дълбоките слоеве на кожата – 1,5мм, 3мм и 4,5мм. Благодарение на високоинтензивните ултразвукови импулси, проникващи в кожата, се стимулира производството на колаген и възобновяване на целия SMAS слой (слоят, покриващ мускулите), след прилагане на серия от процедури. Резултатите остават дългосрочно във времето и кожата е видимо по-стегната, подхранена и подмладена. Хайфу терапиите се считат за последна технология, с която да забавите процесите на стареене без оперативна намеса. Последвайте линка за повече информация – https://karltonelectronics.com/hifu-1/ .

Радиочестотен лифтинг с фотон светлини

Процедурите с радиочестота са доказано средство срещу стареенето, акнето, розацеята, бръчките и много други кожни проблеми. Те са предпочитани както от млади, така и от по-възрастни хора, които желаят да подобрят структурата на кожата си. Какво по-хубаво от това да можете да извършвате подобни терапии у дома? В уреда за радиочестотен лифтинг на Karlton Electronics, освен радиочестота са включени 3 фотон светлини и вибрации за дълбоко почистване. Фотон светлините, които са синя, червена и зелена, успешно третират тъмните кръгове под очите, имат антибактериално действие и анти-ейдж ефект. С радиочестотата ще успеете да изгладите и подхраните кожата си, както и да третирате зони с целулит – https://karltonelectronics.com/rf/ .

Криотерапия –  „терапия със студ“

Ето още една процедура, която не само подобрява цялостния вид на кожата, но и лекува мускулни травми и може да облекчи главоболието. Криотерапията има мощно въздействие върху тънката и слаба кожа, разширените пори, подпухналостта и тъмните кръгове под очите. Може да се възползвате от ледената функция в уреда 6 в 1 на Karlton Electronics, който освен криотерапия, включва електро-мускулна стимулация EMS, радиочестота, почистващ и хидратиращ режим, леден колагенов синтез, синя и червена фотон светлини. А ако желаете и да вкарвате различни козметични продукти в дълбочина, определено това е вашият уред. Накратко – всичко, от което се нуждае вашата кожа, за да бъде млада и изчистена. Разгледайте тук – https://karltonelectronics.com/ems-cryo/ .

Това бяха някои от най-нашумелите в последно време разкрасителни процедури, за които вярваме, че няма да стават по-малко известни. А иновативните и високоефективни уреди, които ни предоставят тези терапии, определено си заслужават инвестицията.

 

 

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *