“Семейно време с мама Йоко” се завръща в ефира на единствената здравна телевизия, Code Health TV, с обновена концепция и вълнуващи рубрики, всяка неделя от 11.00 ч.

В първия епизод на “Семейно време с мама Йоко” писателката Силвия Валентино представя новата си книга “Ала-бала-Ница”, а Виктория Бисерова ни пренася в игрите на 80-те с предстоящия спортен турнир „Ала-бала-ница – игрите на мама и тате“, който ще се състои на 8 октомври (събота) в парк „Борисова градина“.

Вижте кои са рубриките в новия, 2-ри сезон на “Семейно време с мама Йоко”:

Продължаваме да търсим мнението на родители и деца по различни въпроси, свързани със заобикалящия ни свят и във второто издание на рубриката “Въпроси в парка”. 

В новата рубриката “Наука за здраве”, Мама Йоко пренася зрителите в кабинетите на лекари и специалисти, които споделят своя богат и практически опит по теми, свързани със здравето, както на децата, така и на възрастните.

“Мама и татко питат” е пилотна рубрика, в която вие задавате въпросите, а ние търсим достоверни отговори от лекари и експерти, доказали се в своите области.

Пишете вашите въпроси в контактната форма на “Семейно време с мама Йоко”, във Facebook групата “Здравето е въпрос на знание”, както и в Facebook страницата на мама Йоко. 

Рубриката “Дневникът на една бременна” ще проследи най-емоционалните и вълнуващи моменти през 9-те месеца на една жена, в която се оформя един нов живот.

“Семейно време препоръчва” е рекламна рубрика, в която екипът на предаването застава единствено зад продукти и услуги, които са били лично тествани, като гарантира за тяхното високо качество и ползи.

video
play-sharp-fill

Главен редактор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hide picture