codehealth-logonew

Не беше отдавна времето, когато бяхме затворени вкъщи и се страхувахме май повече от незнанието, отколкото от болестта. Светът попадна в капана на непознатия COVID 19 и всички се питахме, от къде се появи той.

Месеци на пандемия, карантина, болни и починали хора, неуспешни опити за лечение и паника, че не откриваме лек. Всички се възхищавахме се на онези хора, в бели престилки, които през цялото време бяха на първа линия, лишиха се от семеен уют и пренебрегнаха собственото си здраве, за да са в помощ на света. Тогава,  онзи момент, всички ние направихме едно простичко нещо, показахме и уважението и признателността си, пляскайки всяка вечер  от балконите. Днес няколко месеца по-отново мерките се засилват, а ситуацията сякаш остава без изход.

За адекватността на мерките и дали са в правилното време, до колко можем да се доверим на тестовете и защо не правим антигенни тестове, които дават само 20 % грешка, и кога ще има ваксина срещу ковид, говорим с д-р Иван Маджаров, Председател на Български лекарски съюз, само в Healthy morning по CodeHealth TV.

Главен редактор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *