codehealth-logonew
Във времето, в което живее, да събудим жизнената си сила е особено важно. Как да се справим с тази особена ситуация и да продължим да живеем? Това е въпросът, който вълнува всеки от нас, в този момент.
Кои са 7 – е ключа на жизнената ни сила, как да преодолеем социалната дистанция и да запазим човешкото в себе си? На тези въпроси, отговор ще даде Цветанка Шопова, само в Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV
Имунитетът започва от стомаха! Може да не вярвате в това, но е истина. За да имаме силен имунитет и да се справим с вирусите, трябва да поддържаме стомашно – чревния си тракт здрав. Колко е важна храната и как да се справим с вредните навици, за да сме здрави, ще ни сподели д-р Николай Цонев, гастроентеролог. Само в Healthy morning, по Code Health TV, ще говорим за скритите болести на червата, които могат да доведат до неразположение и дискомфорт.
Показваме другата гледна точка!

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 
Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България , Нево ТВ – София , Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград , Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана , DTH NEO SAT – покритие цялата страна. 
Генерален дистрибутор Virgin Group.

Главен редактор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *