Животът ни се преобърна на 180 градуса през тази изминала повече от година. Ежедневието ни се обърна, офисите станаха домашни, а децата замениха класните стаи с мониторите на мобилните устройства.
Как да се справим със ситуацията, нуждаем ли се от допълнителна помощ за децата ни, как да изберем точния човек и притесняваме ли се от чужди хора в дома ни? На тези въпроси ще отговори в Healthy morning, по Code Health TV, една дама с разностранни интереси – Мирела Лазарова, собственик на Агенция за детегледачки и  астролог.
Студените, зимни месеци са фактор, който влияе неблагоприятно на кожата ни. В съчетание с носенето на маски и използването на дезинфектанти, рискът от сухота, лющене и проблеми с кожата се увеличават. Как да се грижим за кожата си, кои са по – суетни, жените или мъжете и каква е иновацията в дерматологичните процедури, ще ни сподели д-р Мирослава Чортова, дерматолог от Про Дерма.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 
Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България , Нево ТВ – София , Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград , Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана , DTH NEO SAT – покритие цялата страна. 
Генерален дистрибутор Virgin Group.