[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Мовембър – мустаците не са само забавление!

Отново е Мовембри и отново мъжете на 1 ноември трябва да са гладко избръснати и за 30 дни да забравят самобръсначката. Символична кампания, която има за цел да популяризира проблемите с мъжкото здраве и рака на простатата по света.

По единствената здравна телевизия Code Health TV, в пилотния епизод на предаването Healthy lifestyle, водещата Delyana Marinova – Джуджи, урологът доц. Калоян Давидов и Bogdan Tomov  ще „покажат“ на мъжете, че не срамно да ходиш на лекар и да се грижиш за себе си. Всеки проблем има решение, а ако той е здравословен, трябва да му се обърне сериозно внимание. Превенцията и честите профилактични прегледи, могат да предотвратят трагични последици. В приятелска и непринудена обстановка, винаги усмихнатият Богдан Томов, разказва как се грижи за здравето и споделя какво си говорят мъжете, когато се събират на питие. А от доц. Давидов ще получите съвети за по-добро здраве и добър сексуален живот.

Няма как Джуджи да не сподели и тайни за звездите, как се грижат за външния си вид, с какво поддържат формата си и лесно ли е да си винаги под светлините на прожекторите.


Станете част от този звезден свят, насладете се на приятен разговор и ценни съвети как да сте красиви, здрави и със самочувствие, в първия епизод на Healthy lifestyle с Джуджи!

А ние си припомняме нейните 20 въпроса!

Можете да гледате Code Health TV онлайн на: https://codehealth.bg/ или се свържете с вашия кабелен оператор. Генерален дистрибутор Virgin Gropup.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]