Феталната морфология е изследване, което вълнува всяка бременна жена. Защо е толкова важно и какво показва през различните етапи на бременността, научаваме от  акушер-гинеколога, д-р Владимир Чучумишев, в новия епизод на “Семейно време с мама Йоко”. 

В рубриката “Наука за здраве”, мама Йоко разговоря с  д-р Нина Шишенкова от УМБАЛ “Царица Йоана – Исул” на тема “Глутенова непоносимост”.

В рубриката “Мама и татко и питат”, мама Йоко дава отговор на зрителски въпрос, предоставен от психолога и психотерапевт, Галина Кабаджова. 

*Задавайте вашите въпроси в контактната форма на “Семейно време с мама Йоко”, във Facebook групата “Здравето е въпрос на знание”, както и в Facebook страницата на мама Йоко. 

В “Дневникът на една бременна” мама Йоко ни пренася в своя емоционален свят, изпълнен, както с вълнения, така и с притеснения, относно протичането на втората и бременност. 

Гледайте “Семейно време с мама Йоко” всяка неделя от 11.00 ч. Само по Code Health TV, a ако сте пропуснали предишните епизоди, може да ги гледате тук.