Преди години, народната топка беше задължителен спорт в училище, който сега младите не познават. Как се развива тази дисциплина през времето и с какво доджболът се различава от народната топка, ще говорим в Healthy Morning, с Даниел Готев. За трудностите да преподаваш спортна дисциплина през монитора на компютъра и ще стане ли доджбола олимпийски спорт?

Темата за здравословното хранене се дискутира постоянно. В морето от информация, обаче, много често се объркваме. Какво е здравословно хранене и как да избираме продуктите, които слагаме на трапезата си, до какво води наднорменото тегло и как да научим децата си да се хранят правилно, ще говорим в студиото на Healthy Morning, с д-р Ангелина Недялкова.

В рубриката Астрология и отвъд, Кирил Горанов ще ни разкаже за особеностите на зодия Скорпион.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV – www.codehealth.bg

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.