Октомври е световен месец за борба с рака на гърдата. Все повече жени чуват тази тежка диагноза и попадат в статистиката.

Как да се предпазим от тази коварна болест и колко е важна здравната култура, говорим в студиото на Healthy morning, с д-р Йордан Спирдонов, специалист по образна диагностика. За приставка, която изобрети за подобряване точността при диагностика и определянето на стадия при рак на млечните жлези и колко е важна тя.

Къде е границата между аутизъм и нормално поведение, толерантни ли сме към различните и как да забележим първите признаци на това разстройство на социалното развитие, ще говорим с психолога и ерготерапевт, Мина Енева в Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV.

Интересните теми продължават и в рубриката Астрология и отвъд, в която Кирил Горанов ще ни разкрие тайните на рождената карта. 

Кой пише учебниците и каква е образователната система, ще разберем от зам. гл. редактор на издателство Просвета, Георги Шарабов, а на финала ще видим поредната доза, спортно предизвикателство.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg, както и всички нови предавания и рубрики от сезон 2 на собствената видео платформа на медията  https://tv.codehealth.bg/