Изложение „Дестинация здраве“ се проведе на 23 и 24 март от 11 до 19 ч. в Plovdiv Plaza. В двудневния маратон с едни от най-добрите здравни специалисти се представиха много теми свързани с грижата за нашето здраве и това на близките ни на достъпен език.

Един от лекторите на изложението беше водещият на предаването „Говорим с професор Мермерски“ по единствената здравна телевизия в България, CODE HEALTH TV, която пък беше официален медиен партньор. Проф. Йонко Мермерски е учен, който има много издадени книги и проучвания в областта на здравето и качествения начин на живот. На изложението той представи своите постулати за добър живот, които всеки от нас може да прилага в ежедневието си. 

„Дестинация здраве“ е специализирано здравно изложение, насочено към хора, които се интересуват от здравословен начин на живот. Изложението цели да представи широка гама от продукти и услуги, свързани с подобряването на човешкото здраве и да даде безплатен достъп на по-широк кръг от хора до актуална здравна информация.

„Дестинация здраве“ предостави на своите посетители безплатен мониторинг на кръвно налягане и кръвна захар, практически курс по първа долекарска помощ при малки деца, консултации по бебеносене, биорезонансна диагностика, както и безплатни лекции на утвърдени здравни специалисти в сферата на нутрициологията, акушеро-гинекологията, педиатрията, ендокринологията, алергологията и психологията.

В тазгодишното издание на изложението показахме и талантливите деца на Пловдив, които ще зарадват посетителите на „Дестинация здраве“ с разнообразни и атрактивни изпъленения на народни танци, джаз и латино танци. Ще Ви накараме да се раздвижите и да се включите в нашите демонстрации по карате и акробатика.