В това забързано ежедневие и този постоянен стрес, много хора започнаха да получават паник атаки, пристъпи на тревожност, прегарянето или т.нар. бърнаут.

Има ли шанс да се справим с тези състояния и помагаме ли си, когато живеем и бързаме на 120%? За бавното живеене или забавното живеене. Какво е хюга и можем ли да достигнем щастието използвайки този метод на живеене. В студиото на Healthy lifestyle, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV, ще си говорим със Светлозар Желев, автор на книгата “За бавното живеене и насладата от живота”.

Ако ви е интересно как живеят звездите и от какво боледуват, гледайте всяка неделя от 18:00 часа и повторение в четвъртък в 21:00 часа, Healthy lifestyle с Джуджи.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *