Много от нас са отгледани от своите баба и дядо, защото в забързаното ежедневие родителите са все по-ангажирани. Когато пораснем, обаче, сякаш забравяме за тези хора, които са полагали грижи и са ни възпитавали.

В Международния ден на възрастните хора, в студиото на Healthy Мorning, ще разговаряме с д-р Надежда Тодоровска – зам. – генерален директор на БЧК. За кампаниите на БЧК, за проекта Домашна грижа и колко малко е нужно, за да направим възрастните хора щастливи. Какво дава програмата и защо възрастните хора са по-спокойни, когато остават в дома си, само по единствената здравна телевизия, Code Health TV.

Има ли универсална формула за щастие и кога можем да се наречем истински щастливи? Защо е важна усмивката и как да успокоим ума и съзнанието си, за да бъдем себе си? На тези и още въпроси, ще търсим отговор с Константин Драгов – експерт към Фондация „Изкуството да живееш“, в студиото на Healthy morning.

Ще дадем ценни съвети как да се храним правилно и как да се грижим за здравето си в рубриката Моята диета, а в рубриката Психолог, д-р Галина Кабаджова, ще разкрие „тайната“ на лъжата. И без лъжа ще ви покажем, че дори само 10 минути спорт, могат да ни заредят и тонизират за целия ден.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg, както и всички нови предавания и рубрики от сезон 2 на собствената видео платформа на медията  https://tv.codehealth.bg/