Приключихме 2023 година с голямо разпространение и покритие в цяла България и с около 1 250 000 домакинства, които ни гледат на големите оператори A1 и Vivacom. Новата 2024 година, стартирахме с нови 420 000 абоната, които ползват услугите на Булсатком и МСАТ. Така заедно с аудиторията на регионалните кабелни разпространители, зрителите на телевизията вече са 1 900 000 домакинства!

Единствената здравна телевизия в България CODE HEALTH TV стартира на 18 ноември 2020 година и от тогава медията се стреми да се развива в областта на медицината, науката, новите технологии, зелените и здравните политики.

Нашата мисия е да информираме хората, да наложим превенцията като начин за предотвратяване на болестни състояния, да даваме знание, защото “Здравето е въпрос на знание!”

В предаванията на телевизията са гостували светила в медицината, които споделиха своя опит и експертиза, за да могат зрителите да имат информация и различни гледни точки за конкретни проблеми.

За да кажем едно голямо “Благодаря!” на всички медицински специалисти, в края на изминалата година организирахме първия по рода си Бал на лекарите “Благодарим ви, че ви има!”. За всички тези хора, които се грижат за нас, със златни ръце и сърца, и за които лекарската професия е призвание, замениха лекарските престилки с официални тоалети. Балът на лекарите беше подкрепен от много държавни институции, лекари и представители на фармацевтичната индустрията.

Към днешна дата, ние продължаваме да се развиваме с все повече интересно, разнообразно и академично съдържание, в което всеки може да открие отговор на въпросите си. 

здравна телевизия