През изминалите повече от 18 месеца, научната общност от целия свят търси панацея за ковидвируса. Появиха се различни ваксини, които се опитват да ограничат разпространението на пандемията. България също прави опити в създаването на свой собствен прототип.

С какво нашата ваксина ще е по-различна, кога реално ще се произвежда? На тези и още въпроси, отговор ще търсим в студиото на Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV, с проф. Андрей Чорбанов, директор на департамент Имунология при БАН.

Как се справят в условията на пандемия, общопрактикуващите лекари, облекчават ли ковидзоните работата им и пред какви трудности се изправи здравната система през това време? В студиото на Healthy morning, ще говорим с доц. Любомир Киров, председател на Сдружението на общопрактикуващите лекари.

Сутрешният блок на Code Health TV, продължава с рубриката Астрология и отвъд, в която Кирил Горанов, ще ни разкаже за елементите в астрологията, а поетът и юрист Добромир Банев, ще сподели колко са важни думите, кога, как и на кого ги казваме. А в края на предаването, ще „събудим“ мускулите си с доза спорт.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg