Н2МЕДИКАЛ ЕООД е компания специализирана в разпространението на висококачествени продукти за здраве. Представят апарати за водородна вода със сертифицирано медицинско качество и висока концентрация на водороден газ (Н2) за оптимален терапевтичен ефект. 

Наситена с водородни йони (1600 ppb) вода, НЕ Е БОГАТА НА ВОДОРОДЕН ГАЗ с концентрация 1600 ppb. Йонизаторите за алкална / кисела вода насищат водата с отрицателно / положително заредени водородни йони и НЕ обогатяват с водороден газ. Не очаквайте водата от тези уреди да има терапевтичното действие на вода обогатена с водороден газ. Н2МЕДИКАЛ предлага единствено уреди за водородна вода с висока производителност на Н2 и оптимален терапевтичен ефект.

Разберете повече от рубриката излъчена в ефира на Code Health TV

video
play-sharp-fill

Защо да изберете уредите за водородна вода с марка „KYК“?

 • Уредите с марка KYK се произвеждат в Южна Корея. Те са одобрени и сертифицирани от много местни и международни професионални организации за контрол на качеството. 
 • От създаването си през 1980 г. до днес, продуктите на компанията получават повече от 100 награди за качество. 
 • Компанията KYK Co Ltd. e притежател на сертификат ISO13485 (Управление и Контрол на Качеството при Производството на Медицинско Оборудване). 
 • Уредите на KYK са произведени и сертифицирани по стандартите на GMP (Международни Стандарти за Производство на Медицинско Оборудване). 
 • Продуктите на KYK са одобрени и сертифицирани, като БЕЗОПАСНИ за употреба от FDA (Американска Агенция за Контрол върху Качеството на Храните и Напитките) 
 • KYK e притежател на сертификат за безопасност от Южно Корейската Атопична Асоциация. 
 • KYK продуктите покриват 55 показателя за качество по Системата за Оценка на Питейната Вода. 
 • След като бъде произведен, всеки отделен продукт на марката се тества и проверява преди експедиция. 

Защо H2MEDICAL стана част от живота на хиляди хора в България? Сега най-доброто е ОЩЕ ПО-ДОБРО:

 

ЕФЕКТИВНОСТ! H2MEDICAL PRO се отличава с МАКСИМАЛНА ЯКОСТ и здравина на генератора. Това му позволява да обогатява водата под налягане, което създава максимална концентрация на водороден газ във водата до 5000 ppb. НаНО ТЕХНОЛОГИЯТА оптимизира производителността и позволява съхранението на водорода до 5-6 часа след обогатяване. Уреда ни осигурява максимална доза здраве и енергия.

 

РАБОТА С РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ НАПИТКИ! H2MEDICAL PRO е последно поколение уред за водородна вода. Той може да работи безпроблемно с минерална вода, изворна вода, трапезна вода, пречистена чешмяна вода, ЧАЙ, МЛЯКО, СОК и ВИНО.

 

БЕЗОПАСНОСТ! Добрият уред за водородна вода ни носи здраве, а този със съмнително качество скрити вреди за организма. H2MEDICAL PRO притежава йонообменна мембрана с най-висок клас на безопасност за изолиране на озона от водата при разпада на водните молекули. Това ни гарантира 100% чиста водородна вода без озон (О3). Озонът е канцерогенен при вътрешен прием и не бива да се приема заедно с водата.

 

ТРИТАНОВ МАТЕРИАЛ. Тялото на уреда е изработено от тритан, който не съдържа Бисфенол А (BRA free material) и е абсолютно безопасен за човешкото здраве. Неговата якост и висока температурна устойчивост го правят безопасен дори при употреба на уреда с горещи напитки.

 

ЕКСПЛОАТАЦИОННИЯ ЖИВОТ на генераторната клетка е от 6000 до 8000 работни часа, което прави H2MEDICAL PRO – уредът с най-дълъг експлоатационен живот в клас преносими апарати за обогатяване на вода с водороден газ.

УДОБСТВО И ФУНКЦИОНАЛНОСТ! Мултифункционалният капак на уреда позволява лесната му и удобна употреба, като ПРЕНОСИМ ИНХАЛАТОР. Структурата на капака не позволява изтичане  и разполага с бутон-клапан за лесно и безопасно освобождаване на налягането в уреда. 5 минутната програма е подходяща, както за възрастни, така и за ДЕЦА, което е изключително удобно за голяма част от потребителите!

 

Какво прави ВОДОРОДНАТА ВОДА в нашето тяло? Клиничните изследвания на молекулярния водород (Н2) показват:

 • Молекулата на водородния газ (Н2) е само 2 микрона и безпроблемно преминава кръвно-мозъчната бариера, прониква в нервните клетки, митохондриите и самото клетъчно ядро. 
 • Н2 е най-мощния и ефективен антиоксидант открит досега. Той притежава уникална селективна способност – свързва се и неутрализира единствено опасните за здравето свободни радикали, и най-вече хидроксил радикалите. 
 • Н2 действа, като сигнализираща молекула и централен регулатор на биохимичните процеси в клетката. Н2 довежда организма до състояние на хомеостаза. 
 • Н2 потушава възпаления навсякъде в тялото и възстановява увредените клетки и ДНК. 
 • Н2 значително подобрява глюкозния толеранс, липидния метаболизъм, нивата на холестерол и редуцира производството на визцерална мастна тъкан. 
 • Н2 дава енергия и издръжливост, като увеличава производството на аденозин трифосфат (АТФ) в митохондриите и намалява мускулната умора, като значително редуцира отделянето на лактат в кръвта при физическо натоварване. 
 • Н2 действа синергично с медикаментозна терапия, като предпазва организма от вредните странични ефекти на лекарствата. Н2 подобрява качеството на живот при пациенти на химио и лъчетерапия. 
 • Н2 няма токсичност. Не са установени негативни странични ефекти или натрупване в организма в следствие дългосрочен прием големи дози Н2. 

 

ЕФЕКТ НА ВОДОРОДНАТА ВОДА ПРИ СПОРТ И ФИТНЕС

 • Молекулярния водород (Н2) елиминира оксидативния стрес предизвикан от интензивно физическо натоварване. Това  предпазва мускулните влакна и органите от увреждане. Н2 е най-мощния и ефективен антиоксидант открит досега (176 пъти по-мощен от витамин „С“). 
 • Н2 предотвратява повишаването на нивата на лактат в кръвта по време на тренировка. Това значително увеличава издръжливостта и намалява мускулната умора. Н2 подпомага възстановяването след тренировка. 
 • Н2 значително увеличава производството на АТФ (аденозинтрифосфат) в митохондриите на клетките. Това дава на целия организъм мощен приток на енергия и сила
 • Н2 подобрява постиженията и цялостното представяне на професионални спортисти и хора трениращи за здраве, тонус и енергия. 
 • Н2 не се класифицира, като фармацевтичен продукт или допинг средство. Н2 няма токсичност. Не са установени негативни странични ефекти или натрупване в организма в следствие дългосрочен прием големи дози Н2. 

 

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hide picture