Благотворителността не е занимание, което се практикува веднъж по Коледа. Това е осъзнат акт, който води със себе си постигане на цели, невидими за обикновените хора, в забързаното им ежедневие.

Фондация BCause е организация, която години наред участва в благотворителни кампании, подпомага бизнеса да избере подходящи каузи. За новите кампании и защо програмата „Готови за успех“ се развива вече толкова години, ще говорим в студиото на Healthy morning с Веселина Йорданова – експерт, фондация BCause.

„Предай нататък“ е инициатива, които се грижи за хора в старчески домове и такива в неравностойно положение. За силата да помагаш и за възможността да се чувстваш удовлетворен след като си видял усмивката на всички тези хора, ще говорим с Ваня Ананиева в сутрешния блок на единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV.

За първата зодия в Астрологията, Овен, ще говорим с Кирил Горанов, а Александрина Йорданова, ще сподели своите възгледи за етикета на съвременните млади дами.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.
Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV – www.codehealth.bg