Единствената здравна телевизия в България, Code Health TV, стартира новия си сезон през есента. През изминалите години, телевизията залага на информираност и превенция на здравето във всичките му аспекти – медицински проблеми, психично здраве, здравословен начин на хранене и спорт. 

Този сезон в неделния предиобед ви срещаме с интересни хора, които споделят своя опит, разказват за пътешествия си, начина си на живот и истории, които са ги направили по-добри, можещи и успели. Новото лице на Code Health TV, водещата на „Healthy Weekend“, Славена Вътова и нейните събеседници, ще съчетават любопитното и забавното, а любимата рецепта на госта, ще е предизвикателството за кулинария в студиото.

Славена Вътова е популярно лице от телевизионния екран, което завладява с неподправена усмивка, отношение към госта и начина, по който умее да предразположи за един истински стойностен и непринуден разговор. Зрителите ще имат възможност да изпият неделното си кафе в компанията на хора, утвърдени в това, което правят – актьори, музиканти, млади лекари и учители, избрали да останат в България и да се реализират тук.