Собствениците на частния спортен и лайфстайл клуб Steel Fitness, Ален Магардичиян и собственичката на студиото за красота Emy’s Way, Емилия Иванова дадоха старт на лятото с ексклузивно парти, на което представиха специалните предложения за лятна форма и здравословно отслабване.

„Идеята ни е клиентите да не губят време и да се възползват максимално от комбинираните предложения, за да достигнат до желаната цел, спортна форма и красива кожа за плажа“, сподели Емилия Иванова от Emy s Way.
С голям интерес бяха приети различните пакетни предложения с актуалните имена на дестинации: „Миконос“, „Капри“ и „Делукс Сен Тропе“. По време на събитието в шоурума на ММ ауто беше представена и новата технология за отслабване, чрез криолиполиза, RF и вакум, която освен, че въздейства върху мастните натрупвания, прави кожата по-гладка и без целулит.
На „Мисия лято“ 2024 беше представена и новата зала за пилатес реформър Steel Angels, която е направена изцяло във фън шуй стил и оборудвана с последно поколение ремормъри. Повече за тренировките и ефекта върху трениращите пред гостите говореха двете топ треньорки Нели Черешарова и  Ралица Ламбова. Залата за пилатес и Xbody официално работи и очаква феновете на иновативните тренировки в Steel Fitness. Собственика Ален Магардичиян сподели, че основната идея на частния спортен и лайфстайл клуб Steel Fitness е да обедини хора, които се грижат за здравето си и търсят холистичен подход при своите тренировки, за да се чувстват във форма и с много позитивно настроение.
На „Мисия лято“ 2024 водещият Ники Николов чрез томбола раздаде няколко награди от партньорите, а летните хитове от ди джей Данил Стойчев пренесоха гостите почти на  плажа.

„Инно Медия“ ЕООД