Всяко поколение е различно от предходното! Всички ние искаме да бъдем възможно най-добрите родители за своите деца, но често срещаме противоречиви съвети как да отгледаме наследниците си спокойно, уверено и щастливо.

Именно с тази нелека, но от изключителна значимост, мисия сме се захванали всички от екипа, който организира форум „Спокойни бебета“. Това са хора, които са преминали през специфични обучения, свързани с разнообразни аспекти от отглеждането на бебето: раждане, кърмене, захранване, промени в бебешкия сън, бебеносене, възпитание през първата година, педиатрични грижи и други.

Ани Събева, която е създател на програма “Спокойни бебета” и един от организаторите на Форума, споделя следното: “Всеки един от професионалистите, които ще се включат в събитието ще предаде наистина важни уроци и съвети на бъдещите и настоящите родители в грижата за тяхното бебе. Аз съм консултант  по бебеносене и съм преминала обучения за кърмене (постпартум дула обучение) и от опита си знам, че още с раждането както новороденото, така и родителите имат нужда от солидна доза подкрепа. В този ред на мисли, и като майка на две деца, съм се посветила на това да помагам на майките в следродилния период в грижите за техните деца.” 

Вдъхновени от тази идея, екипът зад форум “Спокойни бебета” събира на едно място различни експерти – Ева Павлина – акушер; Десислава Пеева – IBCLC консултант; Симона Пейчева – основател на Асоциация „Здрав Сън“; Тони Калушкова – създател на център за родители „Happy Mums; Анна Влаева – специалист по ранно детско развитие; д-р Кристин Генкова – педиатър и други, които да разкажат пред родителите как да се грижат за своите деца. 

бебе

Разбира се, събитието цели да даде ценни познания, но и да създаде възможност на гостите да се запознаят с други родители, с които да обменят опит. По време на Форума ще има базар, в който участие ще вземат водещи български и международни брандове, предлагащи полезни продукти и услуги за бебета и родители. 3 юни ще бъде посветен на знанията, но и на забавленията. Предвидени са кътове за отдих както за родителите, така и за по-големите деца. Не на последно място гостите ще бъдат зарадвани с интересни подаръци и игри за малки и големи.

Събитието е подходящо за всички бъдещи и настоящи родители. Форум “Спокойни бебета” е с вход свободен и ще се проведе на 3-ти юни 2023 година от 9.30 до 17.00 часа в Международно Висше Бизнес Училище. 

Повече информация за Форума:

https://www.facebook.com/Spokoinibebeta

https://www.facebook.com/events/900704927904363

www.forum.spokoinibebeta.com

Форма за записване за Форума: http://bit.ly/3JSCGQz