Всеки от нас обича моментите, в които събира багажа за поредното пътешествие. Да опознаваш нови светове и култури, да се запознаваш с нови хора, това  изживяване не се измерва с пари, а с насладата, удовлетворението и спомените, които остават в душите и сърцата ни.
Тази неделя в „Искрено и лично“, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV, ще ви срещнем с Магдалена Гигова – жената, „заразена“ с вируса на пътешественик.
От какво се вълнува днес, какви са плановете и за нови дестинации и как запзва духа си винаги жив и търсещ и кое я прави истински щастлива? Всичко това и още много, само в „Искрено и лично“, по Code Health TV.
Показваме другата гледна точка!

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайнна www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 
Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България , Нево ТВ – София , Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград , Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TVСевлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана , DTH NEO SAT – покритие цялата страна. 
Генерален дистрибутор Virgin Group.