Днес, все повече сме се съсредоточили в пандемичната обстановка и вируса на ковид, и сякаш забравихме всички останали заболявания, с които хората живеят. Автоимунните заболявания винаги са били част от живота ни е важна тяхната превенция и познаване, за да се справим с тях. 
В Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV, ще ви срещнем с д-р Румен Милошовендокринолог. За проблемите на щитовидната жлеза и Хашимото, за топлопродукцията на организма и обмяната на веществата и колко е важен контролът им, ще говорим днес в Healthy morning
Натуралните пробиотици на ProLact със своите лактобацили, са „защитници“ на чревната флора и спомагат за правилното и функциониране. Продуктите на ProLact, са изцяло българска разработка, която залага на чисти и натурални продукти и лактобацили, които се грижат за тялото отвътре!
Има ли българинът СПА култура и само курортите ли са място за отдих и уелнес, за процедурите за рехабилиация и релаксация, ще ни разкаже Димитрина Стоилова, собственик на Деметра СПА, само в Healthy morning.
Показваме другата гледна точка!

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 
Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България , Нево ТВ – София , Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград , Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана , DTH NEO SAT – покритие цялата страна. 
Генерален дистрибутор Virgin Group.