24-ото издание на No Finish Line Monaco стартира на пълната с магична енергия дата 11.11.2023 и Роксана Кирилова, основател на фондация “С Любов към теб” за поредна година се включи да бяга за каузата. Маратонът е под патронажа на принца на Монако Алберт Втори и ще продължи цяла седмица до 19 ноември 2023 г. Цяла седмица това предизвикателство за солидарност обединява по уникален начин хора от цял свят. Правилата са прости – “бягайте или ходете по пистата толкова пъти, колкото желаете.” А за всеки изминат 1 км ще допринесете с 1 евро за подкрепа на проекти в полза на деца в неравностойно положение или болни деца. Събраните средства от благотворителното събитие No Finish Line Monaco ще бъдат насочени към Фондация Children&Future.

Роксана Кирилова

 No Finish Line обединява случайни пешеходци и опитни бегачи в стопляща сърцата мисия за подпомагане на деца в нужда. От 1999 г. „Без финална линия“ е видял 164 661 участници, изминали заедно зашеметяващите 4 487 241 километра. Тяхната непоколебима отдаденост събира до тук над 4 810 000 евро, всички насочени към проекти в помощ на деца в неравностойно положение.

Роксана и Елица

 Прекрасно е, че и все повече българи са част от инициативата. Благотворителните каузи на Фондация “С Любов към теб” също са свързани с подкрепата на деца и възрастни, както в неравностойно положение и болни, така и трудно интегрирани в обществото ни, т.нар “различни”. Основателят ѝ Роксана Кирилова участва в благотворителни спортни събития със същата насоченост както в България, така и в чужбина. Съпричастна към темата за насилието над жени и деца. Екипът на Code Media също бе част от събитието и нямаме търпение да разберем на финала колко ще бъдат пробяганите километри и събраните средства през тази уникална седмица на солидарността.

Научете повече тук: www.childrenandfuture.com/no-finish-line/galerie-photo/