За домашното насилие трябва да се говори постоянно, не само на 25 ноември.

Това е проблем, който придобива формата на пандемия, а най-стряскащото е, че тъжната статистика се увеличава. Как действат институциите, когато има домашно насилие? Изградили ли сме се като общество, което го е грижа за тези хора или просто усилваме звука на телевизора, когато чуем женски викове за помощ?

Днес в Healthy Morning, говорим с Антония Дончева – Доня и Радка Николова за кампанията #НЕСИСАМА и за провокираща изложба на известни жени, с белези от насилие, но слава богу, просто грим!

В рубриката Астрология и отвъд, с Кирил Горанов ще говорим за влиянието на астрологията върху психиката. Защо някои хора са склонни да изпадат в депресивни състояния, за формите на зависимост и могат ли да се отработят?

На прага на празничните дни, когато всички са в еуфория, приготвят се големи, вкусни трапези и очакваме срещата с близките, ще говорим с д-р Татяна Николова от Българска агенция по безопасност на храните. Как да „четем“ етикетите, за какво да внимаваме, когато пазаруваме и колко е важно винаги да посещаваме сертифицирани търговски обекти?