Пролетта е вече тук, затова посвещаваме новия епизод на “Семейно време с мама Йоко” на активностите сред природата и детските лагери.

В първата част на предаването ви срещаме със Станислав Илиев – Финдо, който чрез личния си пример мотивира десетки деца да забравят за екраните и да се впуснат в приключенските спортни лагери на програмата “Подобри себе си”.

Във втората част при мама Йоко на гости са Лора, Теодор и техните деца – Миа и Йоан, които споделят за преживяванията си сред природата на село Гудевица и за атмосферата в народно читалище “Бъдеще сега” – “място за интернационални срещи, в среда, лишена от суета”, в което организират летните лагери “Бъдеще сред природата”.

Полезното е лесно! – „Йога за лице, отпускане и красота“ 

В новия епизод на рубриката “Полезното е лесно!” с Ралица Брънекова, научаваме защо е важно да пием вода и какви са предимствата на филтриращите кани LAICA. Гост при Ралица е Теодора Иванова, която споделя за правилата на Аюрведа за пиенето на вода и ни показва йога за лице с лесни и практични упражнения за отпускане и красота.