Психолог у дома

За предаването

Магдалена Ангелова е квалифициран клиничен психолог, който комбинира в своята работа класическата психология със знанието на източните методи и практики. За нея е ценно духовното и психично пробуждане, за да активира духовната мъдрост и личностно израстване.

Познаваме ли себе си? Познаваме ли живота? Как да общуваме в това забързано ежедневие? Забравихме ли да живеем? Работата – наказание или удоволствие? Носим ли връзката с родителите си? Това са въпроси, на които често не намираме отговор и напълно естествено пренебрегваме, защото не се чувстваме удобно.

Да се научим да познаваме себе си и хората около нас е станало почти   “ кауза пердута ”. В стремежа си да поддържаме определен социален и материален статус, за да сме част от бързо развиващия се свят, забравихме да сме човеци и спряхме да се обичаме.

За да се “ завърнем ” отново към себе си, ще ни помогне Магдалена Ангелова, клиничен психолог, в рубриката „Психолог у дома“, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV – четвъртък от 9:00 и събота от 12:00 часа. 

 

 

Епизоди

Архив

Как да бъдем автентични с Георги Шияков (Продължение) – Психолог у дома (Еп. 22)

Защо е важно познанието за себе си? Как да бъдем автентични? Нека живеем според собствените си желания и чувства, но в рамките на закона и човечността. Нека познаваме себе си и дори и животинските си желания. Кои сме