На 12 май се проведе 12- то издание на конкурса “Най-зелени компании в България”, организиран от b2b Media.

За 12-та година класацията на b2b Media, оцени и отличи най-зелените компании, опериращи в България. Малки и големи компании, показват, че наистина постигат промени в своите екологични показатели и развиват бизнеса си по отговорен за природата начин.
Тази година, кандидатурите надвишиха 800 и всички те са отчели постигането на “зелени” цели и реализирането на устойчиви корпоративни стратегии.

На престижната церемония, компаниите получиха отличие в 33 категории. Специални награди бяха дадени в категории Зелена медия, Зелена личност и Зелено перо. На 12-то издание на конкурса “Най-зелени компании в България”, единствената здравна медия в България, Code Health TV, бе отличена в категория “Зелена медия”. Престижното отличие идва във важен момент за медията – подготвянето на трети сезон и обновяването на програмната схема с нови предавания, които са насочени към още по-задълбочено отразяване на проблемите свързани със здравето, опазването на околната среда и развитието на зелените политики!
Кандидатурите тази година, са оценявани от компетентно жури с председател Надя Маринова, създател на конкурса “Най-зелени компании в България”

Сред присъстващите на събитието, бяха министърът на Околната среда и водите, Борислав Сандов, народния представител и бивш министър на околната среда и водите и част от журито на конкурса, Ивелина Василева, представители на бизнеса и банковия сектор.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *