Активно без граници

За предаването

Един от най-популярните ютубъри у нас – Стефан Попов – Чефо, се превръща във водещ на новото спортно предаване на Code Health TV – “Активно без граници”.

Всеки четвъртък от 18:30 в ефира на единствената българска здравна телевизия Чефо ще запознава зрителите с различни спортове и спортни дисциплини, ще ги среща с професионалисти – треньори и атлети, за да изпълнява всякакви предизвикателства, от които, ако не ви настръхнат косите, то поне ще ви раззмеят от сърце!

Теми като предварителната подготовка и историята на всеки спорт са неделима част от предаването, а в тренировките ще се роди истината – подходящи ли са за самите нас?

Спортът възпитава постоянство, характер и дисциплина и най-вече учи на уважение, независимо дали си победител или победен.

И все пак има винаги има спечелил и загубил – нека видим от кои ще бъде Чефо!

Епизоди

Активно без граници

Чефо опустошава с крака всички предизвикателства! – “Активно без граници”, еп.20

В днешният епизод на „Активно без граници“, Чефо ще тренира рамо до рамо с Фарзад Золхадри, който е национален треньор на българския отбор по таекундо.

Владимир Далаклиев разкрива пред Чефо пътят към успеха в таекуондото! – “Активно без граници” еп.19

В днешният епизод на “Активно без граници” Стефан Попов (Чефо) ще се запознае с едно от най-опасните бойни изкуства, в които се използват предимно краката,