Кето – протеиново брауни, маска с отлепване и грижа за всеки в днешния епизод на Healthy Weekend с усмихнатата Инес ДимитроваВ рубриката Здравословна закуска ще се смеем и приготвяме апетитно брауни! Завършил кибер сигурност, гостът ни тази събота – Стилян Стойчев ще разкаже от първо лице за начина му на хранене и сблъсъка с проблемите на хората във фитнес залата. 

Красиви отвън и отвътре с Дони Василева – за всички мили момичетаТази събота тя ще бъде сама и ще ни даде най – ценните съвети за грижа. Ще приготви маска – пилинг с отлепване и ще разкрие тайни. 

Код Ново Ниво с позитивния психолог Д – р Дени АндоноваЗа благотворителността, силата, трудностите и как да успеем да се справим. Гост ще бъде – Красимир Младенов, който ще разкаже своята история – Каузи БГ

Няма да пропуснем и да ви разходим и заредим с рубриката – Туризъм. В епизод 25 – на оранжевото диванче ще бъде един бъдещ ветеринар и атлет – усмихнатата Екатерина АрсоваЩе говорим и мечтаем за чудна Италия

Гледайте, защото има какво да научите ! 

 

Ще видим и рубриката “ Код Хелт Препоръчва “ . Healthy Weekend ви омагьосва с усмивка! Здравословни съвети, вкусна храна и приказни пътувания – красота и още нещо.. Уикенд маратон за всеки ! 

Гледайте “ Healthy Weekend с Инес Димитрова “всяка събота и неделя от 09.00  ч. Само по Code Health TV, a ако сте пропуснали предишните епизоди, може да ги гледате тук.