Всеки един от нас в ежедневието си се сблъсква с различни проблеми и случки, които натоварват психиката ни. Много често се случва така, че единственият изход, който намираме е алкохола, цигарите или други зависимости.

Помага ли пристрастяването да се справим с проблемите си и къде е тънката граница до зависимостта, говорим в студиото на Healthy morning, с д-р Александър Канчелов.

На фона на дългото време изолация и тотално обездвижване, днес имаме малко повече възможност за спорт и физическо натоварване. Какво са Хиит и Табата, и с какво са полезни интензивните тренировки, ще говорим с Александра Джамалова, в студиото на Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV.

Сутрешният блок продължава с интересна среща в рубриката Женски свят със създателката на Детска академия по добри обноски, Невена Басарова. Утрото продължава с доза спорт и грижа за тялото и кожата, в рубриката Beauty Guide.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg