“Думите са пресечна точка на всичко!” Емоцията, която дава един текст е може да те пренесе в други светове, да те накара да мислиш, анализираш и да съпреживяваш. Магията на умението да пишеш е във възможността да въздействаш

Необятен е светът на книгите! Една особена категория са детските книжки, които можем да четем през целия си живот, защото мъдростта в тях е безкрайна. За “Дракончето Ринти”, ще говорим в Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV, със създателя му Доника Ризова – журналист и писател. Защо драконче и как се ражда идеята за детска книжка, на какво трябва да учим децата си и колко е важно да четем с тях?

Да напиеш спектакъл и да си го изиграеш сам! За чувството да си на сцена, за актьорските уроци и за възможността на всяко представление да променяш или добавяш нов сценарии, ще говорим в Healthy morning с Мария Касимова – Моасе – журналист. Свободно ли падат историите и как се променя животът ти след преживяно насилие?

Показваме другата гледна точка!

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1 IPTV – цяла България, мрежата на Vivacom, НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България, Нево ТВ – София, Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград, Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана, DTH NEO SAT – покритие цялата страна. 

Генерален дистрибутор Virgin Group.