МЦ Лечебницата е специализиран педиатричен и детски неврологичен кабинет в София. Лечебницата е една осъществена мечта. Мечтата децата да идват без страх и сълзи в лекарския кабинет. Да се чувстват уютно и удобно като у дома, а родителите им да са спокойни, че опитни лекари и медицински сестри ще се погрижат за техните деца.

Вижте повече ТУК.

Д-р Ралица Делиганева завършва Медицински университет Варна през 1996 година. През 2002 година придобива специалности по Детски болести и Детска неврология. Д-р Делиганева има сертификат по клинична електроенцефалография, лечение на епилепсия и трансфонтанелна ехография. Работила е в УМБАЛ “Света Марина”, Варна, Първа детска клиника по пулмология, алергология и неврология, Варна и Медицински център “Детско здраве”, София. От няколко години д-р Делиганева е завеждащ Многопрофилното детско отделение на Болница “Здравето”, София. Член е на Български лекарски съюз и Дружество по детска неврология, психиатрия и психология на развитието.

Показваме другата гледна точка!

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1 IPTV – цяла България, мрежата на Vivacom, НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България, Нево ТВ – София, Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград, Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана, DTH NEO SAT – покритие цялата страна.

Генерален дистрибутор Virgin Group.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *