Живеем в противоречиво време, в което храната е достъпна в изобилие за едни, а други, се чудят как да си набавят насъщния.

Как да се възползваме от изобилието от храна, което ресторантите предлагат и как да пазаруваме осъзнато и целенасочено, ще говорим в студиото на Healthy morning, със Сиси Симеонова, създател на платформата Sofia 2Go.

Влезе ли в сила директивата за използването на еднократни пластмасови опаковки, и кой са пречките, за да се забави процеса, ще разкаже Анжела Христова, в Healthy morning, по единствената здравна телевизия, Code Health TV.

Как да поддържаме тялото си с пробиотиците на ProLact и да как да имаме красив външен вид, ще разберем от Code Health препоръчва и Beauty Guide, а за добра физическа форма, ще си дадем 10 минути време за Спорт.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.
Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg