Всички сме чували за Монтесори, но запознати ли сме с философията на този метод? Как да обособим пространствата у дома и как да подготвим децата за бъдещето, което ги очаква, разбираме от Николета Николова, монтесори педагог.

В новия епизод мама Йоко разговаря с д-р Гергана Маркова, специалист по детско развитие и сертифициран консултант на родители по метода на Алфред Адлер. Какво представлява демократичното възпитание, научаваме във втората част на предаването “Семейно време с мама Йоко.”

В рубриката “Защо с Девелопия?” говорим за игрите у дома и защо са толкова важни. Как да организираме времето, прекарано с децата да е пълноценно, забавно и полезно, ни споделя Поля Йорданова.

Защо с Девелопия? – Защо играта е важна за децата?

В новия епизод на рубриката “Защо с Девелопия?” говорим за игрите у дома и защо са толкова важни. Как да организираме времето, прекарано с децата да е пълноценно, забавно и полезно, разбираме от Поля Йорданова.

Рубриката “Защо с Девелопия?” се реализира в партньорство между продукцията “Семейно време с мама Йоко” на Code Health TV и проектът за ранно детско развитие “Девелопия” и има за мисия да разгадава “неразгаданите загадки на родителството, ранното детско развитие и възпитанието”.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One reply on “Възпитание и игри – Семейно време с мама Йоко – Еп. 21”