Имунизационните пунктове са част от „зелените коридори“, които Столична община отваря.

Разкриват мобилни имунизационни пунктове за ваксинация срещу COVID-19 в Paradise Center и Serdika Center на 19 и 20 юни.

Te ще работят от 13:00 до 18:00 часа в двата дни, а желаещите ще могат да избират между ваксините на Pfizer, Moderna, Janssen и AstraZeneca.

Мобилният имунизационен център в Paradise Center ще бъде позициониран на етаж 0, в близост до Централен Северен вход, а този в Serdika Center на ниво 0, до клиентски асансьори.

Имунизацията ще се извършва без предварителна регистрация.

С инициативата за откриване на двата мобилни имунизационни пункта търговските центрове подкрепят усилията на имунизационната кампания в София. Двата центъра са част от „зелените коридори“, които Столична община отваря с цел да се ускори процесът на ваксинация в страната. Лекарските екипи и ваксините са осигурени от Столичното РЗИ и Столичната община, като пунктовете разполагат с всички видове ваксини.

Кампанията за откриване на имунизационни центрове в Paradise Center и Serdika Center е в продължение на усилията и инициативите от страна на търговските центрове в борбата с разпространението на коронавирус.

Източник: https://dariknews.bg/