След трудните и тежки години на ковид пандемия, днес светът е изправен пред ново изпитание, войната в Украйна. Как животът ти рухва след първия взрив? Как хората събират най-ценното и изоставят домовете си? Как майки с деца тръгват без посока и оставят мъжете си, да воюват за страната си?

В цялата тази обстановка, тези хора имат нужда от неща от първа необходимост и средства, с които да се купят здравни консумативи. За възможността да помагаш, за добрите сърца на България, ще разкажат в студиото на Healthy Morning, Олга Стойчева и Мария Панайотова. За инициативата „Купи изкуство за Украйна“ и за хората, дарили произведения на изкуството, за да помогнат на децата на Украйна.

Какво е да си учител по физическо възпитание и как се възпитава любов към спорта и имат ли днешните деца, желание да спортуват? Как се преподава в условия на ковид, за спокойствието, което дава планината и за сценичните изяви, говорим в студиото на Healthy Morning, с Георгиос Сърбинов.

В рубриката Code sport, Марина Декова, ще покаже комплекс от упражнения, които да ни направят по-свежи преди старта на работния ден.