Продължаваме да живеем в сложни времена, в които цялото ни битие се подчинява на пандемията и мобилните устройства. Търсим социалния контакт през екрана на телефона, преподаваме в Тиймс и се надяваме всичко да е достъпно за всички.

Как откриваме учебна година със социална дистанция и маски, справят ли се учителите с образователния план, който да предават на децата в класната стая или извън нея? Днес сме пред ситуация, в която знанията, трябва да се предават с нов подход. Най-младият директор на 127 СУ „Иван Н. Денкоглу“, Александър Лазаров, ще ни сподели своя опит в „изкуството“ да бъдеш будител и да учиш младото поколение. 

 

Десислава Дамянова, създател на Академия за Емоционална интелигентност, ще ни сподели, колко важен е езикът на тялото и, че това да си умен не означава да си емоционално интелигентен.

 

Как да бъдем истински хора и да показваме себе си, гледайте Healthy morning, с Неда Василева – Ганева, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV.

Новото лице на телевизията, Александра Любова, ще ви разкаже интересни факти за здравния хороскоп в рубриката Астрология и отвъд. Няма как да не обърнем внимание и на душевната ни хармония с всичко ново в света на книгите, музиката и сцената, в рубриката ни Култура.

А освен грижата за здравето на тялото и ума ни, ще се погрижим и за физическото изграждане в един съвършен синхрон, в рубриката ни Спорт.

Останете с Healthy morning, за да се заредите с нови знания и полезни съвети.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1 IPTV – цяла България, мрежата на Vivacom, НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България, Нево ТВ – София, Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград, Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север