Тони Симеонова е холистичен консултант по здравословен начин на живот и сертифициран Health coach от Institute of Integrative Nutrition, Ню Йорк

Хелт коучингът е вдъхновението на Тони Симеонова, което ѝ помага да стана по-балансирана и здрава от преди, дава ѝ свободата да избира, силата да сбъдва мечтите си и да постига целите си.

За 4-те стълба на здравословния начин на живот, токсичните връзки, целите на модерния човек и как се чувстваме по време на пандемия разказва Тони Симеонова в рубриката „Здраве и Красота“.

Повече вижте тук: https://www.tonisimeonova.com/

1. Какво е холистичен подход?

Според холистичния подход лекуването се осъществява по най-ефективен начин, когато взимаме под внимание всеки един аспект от човешката същност – емоции, енергия, физическо тяло и душа.

2. Откриване на първопричината

Моят подход има за цел заедно да открием първопричините за дадено състояние на дискомфорт и дисбаланс и да намерим връзката между начина на хранене, стрес и физическа активност, оказващи влияние на тялото Ви.

3. Осъзнатост

Аз ще Ви помогна да направите малки промени, които да доведат до значителни подобрения във Вашия живот, започвайки от намаляване нивото на стрес, повишаване на жизнения тонус и подобряване взаимоотношенията с околните.

4. Отговорност

Аз съм човекът, който ще Ви води и подкрепя по пътя към постигане на Вашите цели. Силата да постигнете по-здравословен и балансиран живот имате само Вие.

5. Инвестирай в себе си

Чуйте какво казва тялото Ви. Сменете фокуса. Усетете промяната и отпразнувайте резултата. Направете себе си приоритет точно в този момент и се насладете на по-здравословен и балансиран живот!